Khamis, Ogos 25

tolong. i'm a loser.

baru je lepas tengok cerita tolong! awek aku pontianak. seriously. aku terfikir camne eh kalo tibe-tibe aku dapat awek pontianak? i mean. ok lame question. but ekceli aku rase cerita tu mengajar aku something.


sejauh mane kau bersedia ke menerima seseorang tu?


seburuk hodoh mane pon seseorang. still die ade perasaan. mungkin sekarang kau tengok die cantik. baik. sopan santun. lemah lembut. berbudi pekerti dan macam-macam lagi. but what if one day you realize that she or he is not as good as you think? kau  nak terima die lagi ke?


and. cerita tu jugak membuatkan aku terpikat dengan maya karin. oh maya karin. jadi awek aku bolehhhh? tapi aku nak kau yang versi pontianak. atleast nanti aku tak brape takut sangat ngan hantu. ye la. awek sendiri hantu. ape ade hal?


p/s: is it possible ghost to love human? pifft. tahyul betul.

6 ulasan:

syasya berkata...

ouh2 maya karin berlakon cte tu eh??i ingat sazzy ngan liyana...!tringin nk tgok cte tu huhu

Acid berkata...

ok fine. salah. pelakon die sazzy falak rupenye. nasib bek u bgtawu. kalo tak mati2 ingat tu maya karin.

so. tukar la. nak sazzy falak! ekekeke

Alin Meli berkata...

aku baru nk gelakkan kau minat maya karin, but now kau ckp minat sazzy falak.ekeke.sukati kau je eh

wann afzan berkata...

awek mambang ijo pun jadi le acid oii

mikhaelahmad berkata...

awek mak lampir la baru sehtail. pontianak sazzy tak scary sgt. hantu lain tapau sng2 je nnti.

Acid berkata...

alin
tak salah menyompan harapan kan?

wann
mane bleh. aku kene carik yg laen kaler skurang-kurangnye,

mikhael
cube ko ckp mk lampir tu stayle celah mene? aku nk hantu yg urban sikit cam pontianak sazzy tu.