Selasa, Ogos 9

macam mane?

ini adalah potret mona lisa. 

  

ini pula gambar seorang remaje yang bermuke itik setelah mengambil gambar menggunakan henset beliau.




ape yang berlaku jika mona lisa juga berhadapan dengan kamera henset??




jeng jeng jeng




monalisa bermuke itik! tada~



p/s: amacam? ade berani nak amik gambar gune henset tak?
p/s/s: kredit untuk an najjah tanmami kerana sumber idea beliau. (tipuuu)

18 ulasan:

anteee berkata...

tade kredit utk ak lgsgggggggg!!ceni la

Acid berkata...

kredit utk ang? aiseh. aku pakai maxis. leh ke transfer utk no egyptian?

anteee berkata...

poyo la ceniii..

Acid berkata...

dh letak dhhhh..gembira tak?

anteee berkata...

eja nme ak pn slh.ceni kata kwn bek?cehh..kwn taekkk...haha
hoi mmg la idea tu ko yg buat tp ak yg suh mona lisa pose cmtu..ko igt senang ke nk tgkp gamba die!

Acid berkata...

aaaa...byk cekadak. nak name ikut i/c betul2 tulis sendirik. ekeke. heh? susah ke? aku suh mona lisa pose dengan ufo tu senang je!

mikhaelahmad berkata...

fark, buang r watermark 9gag tu. sick la.

Acid berkata...

mane bleh buang...kang diorg marah pulak! sickkk

wann afzan berkata...

kantoi kau bkk 9gag!

Acid berkata...

err..bkn lmn web porn kn?

wann afzan berkata...

kadang2 boleh jadi light porn. tu yg mat suka. hahahahahahahaha..

kau pun suka kan?! jangan tipu! kalau tipu batal puasa!

Acid berkata...

haish. bulan puase ni aku dh censored siap2...ekekeke

anteee berkata...

hahaha..kesian mucid..mintak mahap la ang jd mangsa...9gag tu laman sosial.try kasi ushar.best! :D:D

Acid berkata...

ekeke....ktorg dh lame kenal 9gag tuuu

anteee berkata...

haa...ak rase utk golongan cm ko ni..mustahil la kan tatau 9gag tu ape.:D

Acid berkata...

err? apesal pulak? patut aku yg ckp mcm tu kat ang. kih3

Jαnnαhツ berkata...

comey je mulut itik monalisa

Acid berkata...

comey? err..tang mane la yg comey tu agaknye..kihkih