Rabu, Januari 12

eh? tarikh hari ni boleh tahan cun yek?

12 - 01 = 11. cun kan?



seriously, tiada idea untuk menulis entri sejak akhir-akhir ni. mungkin awal tahun bukan bukan waktu yang produktiv untuk menulis. mungkin.



oh. tadi aku berjaye check fasa bulan aku lahir!



menarik jugak. kau orang cubala try tengok bulan ape korang lahir kat sini. aku lahir time bulan mengambang! ade ciri-ciri orang super saiya nih! mesti kau orang tak tahu ape itu super saiya kan? sile gugle la. haha



oh oh. b the w, selamat tahun baru!!



doakan aku berjaye graduate tahun ni. walaupon result macam cukup-cukup makan. dem.



p/s: I wumbo, you wumbo, he she we wumbo, wumboing, wumbology, they study of wumbo...come on Spongbob, this is first grade! - Patrick

6 ulasan:

mikhaelahmad berkata...

ujung awal taun memang kurang padu dia punya idea. d-d-d-d-d-damnit!

::FAIZ FARISH:: berkata...

ko lahit bulan mengambang? hahaha

mcm best je dgr

wann afzan berkata...

wumbology!!!

Acid berkata...

mikhael: ape lu punye life path duh??

faiz: lahit tu hape? haha cube try tgk bulan ang. untung2 dapat bln sailormoon.

wann: wumbo wumbo everybody!!

mikhaelahmad berkata...

life path tu jadah hape weh? JADAH HAPE?

Acid berkata...

ntah? aku men ckp je. ader ker?