Khamis, Januari 13

how i met my partner. [part 1]

anak-anak. pertama-pertamanya, ini bukan penceritaan kembali cerita how i met your mother. cume tajuk saja yang di pelagiat supaya nampak lebih gah dan kool. ape kalian pikir lepas baca tajuk tu?



suka hati kau la.



aku cuma mahu bercerita bagaimana aku gadis-gadis di luar sana boleh mencuri hati aku. ya. sungguh jahat mereka-mereka itu kerna berjaya mencuri hati aku. untung-untung. satu hari nanti bakal isteri aku bace blog aku. boleh aku buat die jeles. ye dak?



oh. tidak sabar untuk memulakan penceritaan ini.



jadi. kite jumpe di episod seterusnye.



p/s: it's gonna be legen...wait for it....dary! - Barney Stinson 

9 ulasan:

wann afzan berkata...

bodo. kau sbnrnye cr alasan nak update blog kan? kan? kan???

Acid berkata...

mane ader!!!

wann afzan berkata...

acid dh ade cpu dh skrg. mesti dh susah nk blk men dota ngan kitorg =(

D' Cako berkata...

bongek!aku mmg tros pk how i met ur mother pas bace tajuk.ape la brader.intro pn x msok sgt da episod strusnye!bikin aku tensi je.hahahaha

::FAIZ FARISH:: berkata...

hahaha, komen Wan. haha

Hanis Manis berkata...

tah! saja nak banyakkan entri!

Acid berkata...

wan: sape kate. wpon aku gunekan pc. tapi laptop masih bertahta di hati.

d'cako: sile sabar! itu adelah prinsip penting yg perlu ade pade seseorg follower blog aku. haha

faiz: kau nk bodek wann kah?

hanis: cis. kalo aku nk byk kn entri. aku post kosong jer.

wann afzan berkata...

pc kau xleh sapot dota ke?

kaya sial. lappy ade. pc pun ade. thn depan aku calonkan kau adun kawasan gombak!

yang penting, betulkan jalan kat gombak tu!

Acid berkata...

adun? abe brg jadik adun. sile calonkan aku jadik mentri pelajaran.

nanti aku masukkan silibus dota dlm subjek universiti!