Jumaat, Mac 4

akhirnye!

setelah puas aku mencuba. penat bersengkang mata. sekarang aku boleh mendownload ape-ape tanpa perlu risau lagi!



broadband dengan limit 9766GB.



kalian ingat senang ke nak dapat? haha



klik cuba untuk cuba.

8 ulasan:

D' Cako berkata...

Ajar aku! Ajar aku!

::FAIZ FARISH:: berkata...

bband aku sgtla selow... mcm nak buang sungai je rasa...

wann afzan berkata...

donlodkn movie!!!!

Acid berkata...

d'cako: laa..kan aku bg link tu? blajar la!

faiz: try la buat sumthing. mane tawu leh laju mcm unifi.

wan: tade hal la! tapi aku kene experiment dulu bende ni. nk tunggu die sampai limit asal. jadik slow ke tak

D' Cako berkata...

A ah da bukak dan tengok.Tapi tak faham.Kui3.Pompuan kan lembab mende2 ceni.Nak jugak donlot movie banyak2~Tensi taw ade limit

mikhaelahmad berkata...

bagus. tak sia-sia aku ajar kau selama ni!

Acid berkata...

haha. tapi still dlm tempoh percubaan kot.

mikhaelahmad berkata...

kira oke lah tu. bersyukr dengan berodben yang laju eching-eching unifi tu.