Jumaat, Julai 29

ayat yang kadang-kadang sipi-sipi nak kene batang idung sendiri.



p/s: is it guys or girls should?

15 ulasan:

wann afzan berkata...

the first move to begin smthng or to end smthng?

Acid berkata...

err...dua dua pon boleh..kah3

OhmOOn berkata...

Menjawap persoalan ko,siapa tu tak sepenting kenapa.Kenapa siapa menjadi bicara.ha3

notakaki:dah lama follow.kini nak bersuara.

Acid berkata...

aku dh mula sangsi ngan jwapan kau ni? kenapa atau mengapa?

notatangan: ohmoon? siape? maimun?

mikhaelahmad berkata...

Ohmoon = Amun-Raaaaaaaaaa!

OhmOOn berkata...

penyamun!! haha
sangsi sangsi lu langsi ahh
Hey of course ladies la sebab ladies first
kita sebagai gentleman ni kena bagi laluan la

Acid berkata...

erkk. ladies first?
kire pompuan la kene ckp dulu ek?

ekekeke. rase mcm dh tawu je sape ohmoon ni.

OhmOOn berkata...

Sapa aku? sapa sapa?? hey aku pun tak kenal ko mcmana ko bleh knal aku
Watde

Acid berkata...

eh? tak kenal eh? err..bukan ko ade blog yg aku follow jugak ke?

anteee berkata...

la..sape nk pndh2 plak ni?move2 bagai....

Acid berkata...

haish. tawu la terre bahasa arab. nak aku translate bahase arab ke ayat tu?

anteee berkata...

boleh gak..try tgk~

Acid berkata...

err...

walfadang fasirun. tumpuk2. taek unta!

haa? paham tak?

anteee berkata...

tak phm.unta cm ang je phm..ekeke

Acid berkata...

kuajaq eh? sumbat ngan kaki unta kang! grrrr...