Selasa, April 26

gile

sekarang aku tak tahu nak tafsirkan sama ade laptop aku rosak ke broadband aku yang rosak. dulu aku cube tweak broadband aku. tapi macam hampeh. tak menjadi sangat.


tapi baru-baru ni. broadband jadi cacat. memang laju gile dia punye pergi. tersalah makan agaknya?



first time broadband aku cecah download rate cenggini.


tapi benda ni rare. dalam seminggu. mungkin 2, 3 kali je jadik. aku pon tak paham ape masalah broadband aku sebenarnye.



p/s waiting, counting, hurting.

4 ulasan:

wann afzan berkata...

mungkin die amik adrenalin

Acid berkata...

hmm. mungkin jugak. atau. mungkin die minum sumthing.

mikhaelahmad berkata...

ape ke gila lappy kau. kat utan area rumah aku pun boleh cecah laju cenggitu kalau ada line dok. diulangi, kalau ada line ah.

Acid berkata...

ah sudah la kau. itu streamix. mmg laju la. len la mcm aku yg pakai band-beruk ni.