Isnin, November 8

Antara genting, exam, dan gunting!

ok. straight to the point. minggu ini sahaja aku dah 2 kali naik ke genting. bukan atap genting rumah! tolong betulkan pemikiran kau. genting kota keriangan ok! ajaib bukan? kadang-kadang kita tak sedar benda yang kita buat. ye. boleh di takrifkan sebagai, unplanned plan that you thought it was planted! ok. aku pon tak faham. kau terima je lah ayat itu.



mungkin aku patut kate. dalam sehari sahaja aku sudah 2 kali naik genting. baru lagi cool!



terime kasih kepada semua pihak yang terlibat secara langsung atau tidak langsung. korang memang membuat hari aku!



p/s: That was our first met, i hope we'll find the solution.

6 ulasan:

mikhaelahmad berkata...

antara genting, gunting, dan kentang. ya. kentang.

kentang dah sejuk memang macam lahanat rasanya.

mikhaelahmad berkata...

oh, ayat lu memula bukan genting rumah.

"serius ke ni? genting kota keriangan ke, genting kota khayalan?"

anyway, sory dude.

Acid berkata...

haha..lol...kentang yg dah sejuk memang lahanat rasenye..

plus2 kokocrunch yg kene mkn dgn hot milk..ciss

no hal dude~ seb bek korg amik aku. leh tgk suasane kabus yg awesomeness!

wann afzan berkata...

aku rase kitorg lg cool ah

Hanis Manis berkata...

cisss. lupa aku lah tu. -.-

its okay, aku tak tacing. i get it. its an unplanned plan that is not meant to plan on purposely but we exclude someone on a very planned specific unplanned reason.

high five to that!

and oh, acid, the word planted doesn't make sense. :)

Acid berkata...

wann: pasai pa plak korg kool? tidak2. naik kereta tidak kool ok. naek bas adelah cool yang true!

hanis: hanis manis jgn marah. nanti xmanis! nanti kite plan proper plan untuk bercuti, mahu?