Jumaat, Julai 30

bulan 8 sudah?

dah sebulan tak mengepost sabarang entri. takde idea plus malas mengarang. lebih suke membace entri-entri orang laen. stalk blog sane sini. download citer itu ini. tup tup sebulan sudah. world cup pon dah abes. belande pon dah kalah.cilake punye paul.oh. dah start masuk tahun akhir. dah boleh digelar super senior. wah? jadual aku. sungguh heaven. jumaat sampai isnin boleh di kategorikan hari menangkap penyu afrika ataupun hari berguling di bilik sambil mendengar lagu boney.m "horay! hooray! its a holi-holi day~!"yosh! yosh! sile menjerit bersame!ah. sekarang aku tinggal kat kolej hujung. ye! sungguh jauh dari kesibukan kota utm yang pesat membangun. jauh dari pandangan awek-awek comel berjogging dikale petang hari mahupon awek-awek separa comel menapau makanan di kafe. demm. tinggal di kolej yang full package lelaki memang boleh menjadikan perasaan berjumpe budak perempuan di perkarangan letak kereta satu pemandangan yang sungguh rare!oh. sheet!
gaye penulisan aku semakin teruk. setelah 2 bulan. aku baru sedar yang aku masih perlu menggunakan pen untuk menulis nota-nota kuliah. tapi. graf pemahaman aku terhadap penulisan yang ditulis seperti tidak selari.
adekah?
gaye penulisan aku sudah sampai tahap tertinggi atau mata aku yang sakit?p/s: hidup orang bujang memang perlu memasak untuk menjimatkan kos sara hidup yang tinggi. tapi aku tak pandai memasak? demm.


3 ulasan:

mikhaelahmad berkata...

a month and a half. yeah!

Acid berkata...

wah. pengiraan yang sungguh persis!

mikhaelahmad berkata...

gua pakai kalkulator siap. gna teori koheren lintang.