Selasa, Januari 3

Dear readers

kalo korang bace blog aku ni. tolong lah. jangan bawak hal-ha yang aku tulis ni keluar. maksud aku macam entri surat kekasih tu. tak yah la korang pulak susah-susah nak sampaikan. aku tak mintak pon korang sampaikan.


aku tawu niat korang baik. aku rase kalo korang komen je kat blog ni dah ok. tak perlu susah-susah nak bagi tawu. kalo aku nak die tawu, aku sendirik boleh bagi kat die.


aku cume perlukan komen-komen membina yang boleh buat aku happy. dan tak perlu canang sane-sini.


p/s: but anyway thanks. atleast aku tawu kalo dah tukar url rupenye korang still dapat lagi post aku.

4 ulasan:

mikhaelahmad berkata...

fuck. y u no use chatbox?

vidadarisakura berkata...

wartawan x berbayar. ;p

Acid berkata...

bcause chatbox too mainstream! trololol

NurulAini berkata...

membina? nak membina banglo ke ruma teres ke rumah tak teres? heee~