Rabu, Disember 14

Surat buat kekasih

Hai awak.


Ingat saya lagi tak? saya tawu...mesti awak dah lupe saya kan..kalo awak ingat mesti awak dah contact saya balik. tapi, ni semua salah saya jugak. saya yang buat awak benci saya. so bukan salah awak kalo awak lupe saya.


hei awak.


Sejak awak pergi, saya benci tengok kereta myvi kaler oren. boleh kate setiap hari kereta myvi oren ni menghantui sayea. asal keluar rumah je jumpe, nak pergi kedai jumpe, nak pergi tbun jumpe. demmit. kenapelah perodua buat myvi kaler oren banyak-banyak? keluarkan satu je cukup la. atleast saya tak teringat kat awak sentiasa.


Ukm, Alamanda, Puchong, Taman layang-layang


kalau awak nak tawu, ni la tempat-tempat yang saya cuba elakkan pergi. sebab kalo saya pergi kat tempat-tempat tu, secare auto awak datang dalam fikiran saya. tak leh ke saye ingat orang lain? saya pon pelik dengan diri sendiri.


hei awak.


saya benci awak! awak lupekan saya langsung! hari raye lepas pon awak tak nak contact saya. saya tawu.. saya je yang banyak dosa dengan awak. tapi takkan la sampai awak tak nak sampaikan salam raye kat saya. hina sangat ke saya kat awak?


may be awak sibuk..nak masak ketupat, lemang, rendang, kan awak kan..lagipon kawan-kawan awak kan ramai. siapalah saya ni nak terima ucapan hari raye dari awak..


saya tak tawu kenapa. walaupun saya benci awak, tapi saya still tunggu awak. may be sebab tak de orang laen nak kat saye selain awak. tapi saye lelaki? kejadah hapenye saya kene tunggu awak pulak?


tapi saya serius.


saya benci sangat awak. awak buat saya srindu awak sangat. ape ilmu yang awak pakai ha? sekarang baru saya tawu perasaan orang putus cinta.


hari ni, saya tawu hari ulang tahun awak tapi saya tak pasti saya patut wish awak atau tak. biar la saye wish kat sini je. tak peduli la awak tawu or tak. semoga awak panjang umur, murah rezeki, dan jadi lebih matang dalam menghadapi hari-hari mendatang. oh. ceria-ceria selalu.


mintak maaf la saya tak berani nak bagi surat ni kat awak. sebab saye tawu awak takkan bace. saye post je kat blog budak ni. mane tawu kot-kot kalo awak follo die. awak terbace kan. hehe


akhir kate,
pen merah pen biru, may u wish come true...



p/s:hari ni aku menulis dengan menyalahkan diri sendiri. tunggu la satu hari nanti bile aku dapat kekuatan menulis dengan menyalahkan diri kau.

5 ulasan:

wann afzan berkata...

oi. lepas ni pergi ukm, ingat mat dgn aku dgn ecah dgn hanismanis dgn mira dgn zati dgn fatin ha dgn sape lg bdk ukm yg kau knal?

pastu meh aku nk cite. mase kt ukm klu aku tensi, aku pergi alamanda, lepak kt tmn, smoke. klu nk mvie marathon sorg2 pun kt alamanda jgk. so, pergi alamanda, ingat kt aku. kt aku!

gi puchong, er...ingat kt noa! noa duk puchong! ingat kt noa tau!

ok. tmn layang2 tu kejadah apa pun aku xtau. so, fuck it. lupekn tmn layang2.

mlm ni aku bwk kau gi strip club. tonight is going to be legend- wait for it

wann afzan berkata...

-dary! its going to be legendary!

Acid berkata...

deng! strip club?? kat mane weyh??? haha.

wann afzan berkata...

Thailand!

Bila perbuatan membuta tuli tidak bersangkut dengan fikiran berkata...

Copied from fb note;

I wish that the person that i might hurt will be able to stand on his two feet, be strong as always, and start a new beginning. I trust you are able to do that because at one point of time, i rely on you to ease my pain. You're the one that i turn to when myself cant shed those tears. YOU are stronger than me. You must believe in that.

I have no words to express my feelings because my heart seems to turn cold with any emotion. Thus, I dont wish to have any right now. Just the feeling to see you get better. Lets hope for that. I know i havent said much this past few months, but that is just the new me. I realise that words cant change anything. Part of me wishes that time can be reverse, but as human we must believe that qada and qadar do exist. It teaches us to be a better person. A little better than now. InsyaAllah.